Ilyen és ehhez hasonlók úszkálnak a tengerek mélyén...
Sziasztok! Ez az oldal heti szinten rakja ki, teszi fel ezt a kérdést. Már nekem is eszembe jutott, vmi hasonló komment beírása, de nem vagyok akkora kretén... Szerencsére mások igen 🙂
Történetük : John Stith Pemberton gyógyszerész 1884-ben készített egy Pemberton's French Wine Coca névre hallgató, borból és kokainból álló italt, egy úgynevezett cocawine-t. Italát valószínűleg egy Angelo Mariani nevű korzikai vállalkozó hasonló összetételű és nagy népszerűségnek örvendő Vin Mariani-ja alapján keverte ki. 1885-ben Atlanta városa és a környező Fulton megye alkoholtilalmat vezetett be, így hát Pemberton nekiállt egy alkoholmentes, szénsavas változat kidolgozásának. Az új italt először 1886. május 8-án adták el az atlantai Jacob's Pharmacy gyógyszertárban...
Minap láttam nálatok ehhez hasonlót. Ma a munkahelyemen szintén szembe jött velem! Kérdezem én, akkor mit eszünk valójában?♀️ Üdv, egy lelkes látogatótok....
És akkor jöjjön egy hasonlóan művész igényességű darab. Ha túllendülünk azon a kérdésen, hogy “Mégis miért?”, akkor el kell ismernünk, hogy egészen kivételes alkotással állunk szemben. Vagy: Génkezelés előtt célszerű ellenőrizni a süni nemét, hátha a képen látható változat jön létre. Bár, lehet, hogy van olyan kolléga, aki örülne, ha ez a süni beleütné az orrát…
Ő Xavier Rosset egy egykori svájci extrém síelő,aki 2008-ban 300 napot töltött egy csendes óceáni szigeten.(Tofua - Tonga) Bear Grylls-hez hasonló blama ez az egész úgy ahogy van,itt is már eleve a cím sem igaz,meg szinte semmi sem azokból az állításokból amivel ezt az egészet annó bepromózták. Elmondom miért gondolom azt, hogy ez is csak egy szemfényvesztés, mint Belvíz haverunk műsora. Kezdődjön a show!