A kocsma törzsvendégei versenyt rendeznek, hogy kinek van nagyobb farka. Mindenki kiteszi az asztalra a bizonyítékot, és éppen akkor lép be egy buzi: - Jaj de jó! Svédasztal!
A vulkánrajongó páros GoPro-kamerákkal felszerelve a Csendes-óceán Tűzgyűrűnek is nevezett, vulkanikusan extrém aktív régiójába utazott, majd leereszkedett a Marum nevű, különösen aktív vulkán kráterébe. Marum arról nevezetes, hogy ez a nagyjából tucatnyi aktív tűzhányó egyike a világon...
- Hogyan célszerű eltemetni az anyóst? - Úgy, hogy a feneke kiálljon a földből. - De hát miért? - Azért, hogy ha kimész a temetőbe, legyen hová beállítani a bringát!
A HACCP olyan, tág értelemben vett jó gyártási és forgalmazási gyakorlatra és jó higiéniai gyakorlatra alapozott élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer, amely önmagában vagy a teljes körű minőségbiztosítási rendszer részeként is alkalmazható. Célja a megelőzés.