Üdv! Tegnap az M0-áson poroszkáltunk a kuka melegben és amikor felnéztem a punnyadásból egy ágyúcső meredt rám. A haver aki mellettem ült első nekifutásra fel sem fogta mit lát...
a kukacával fogott egy törpeharcsát! Megjegyzés : Valószínű én is valami hasonló pofát vágnék, ha kapásom volna 🙂
Drágám! Pecázni megyek a haverokkal. Lényeg, hogy nálam van a horgászbot, gumicsizma, kukac!
Lediplomáztál!?
Gratulálok!
Egy sült krumplit kérek, nagy kólával!
-------------------------------------------------
Százmilliókat költ az állam - és a diákok - olyan diplomákra, amelyek gyakorlatilag a kukában landolnak
Történészek, vendéglátósok és földrajz szakosok tömegei hagyják ott a pályájukat - mielőtt egyáltalán elindultak volna rajta. Műszaki jellegű végzettséggel viszont sokra lehet vinni...
www.hir24.hubelfold20140711szemetdombra-kerul-a-diplomak-egy-resze
Hétfő reggel a postás éppen szokásos körútját rója, amikor látja, hogy Molnár jön ki a kukához egy láda üres üveggel a kezében. - Csak nem házibuli volt nálatok a hétvégén? - kérdezi a postás. - De, még szombat este volt a buli, de csak most kezdek magamhoz térni. Vagy 12 pár volt nálunk, és egy kicsit bevadultunk. Elég sok pia fogyott, aztán "Ki vagyok én?"-t játszottunk. - mondja Molnár. - Azt meg hogy kell? - Minden pasi bevonul egy szobába, és egyenként jönnek ki, felül álcázva, alul semmiben. A lányok pedig kitalálják, ki kicsoda. - Hű, de kár, hogy nem voltam itt! - kiált fel a postás. - Talán jobb is, mert legalább ötször hangzott el a neved!
A thai lányok olyanok, mint a biogyümölcs. Vigyázni kell, mert némelyikük kukacos...
Hozzávalók 10 személyre: - 10 db virsli (a fele megy a kukába) - 1 liter víz (Evian) - light mustár (Norbi) - light majonéz (Norbi) - light ketchup (Réka) - 10 szelet puffasztott rizs (félbe vágva) - 10 porcelán tányér (herendi) - 10 villa (tiszta) - 10 kés (életlen) - 10 szalvéta (happy new year 2014 feliratú) - 10 bilagit Elkészítés: A december 29-én megvásárolt virslit éjfél után alaposan megmossa a „virsli felelős”, majd, 1 liter hideg vízbe beletesszük. A vizet felforraljuk a virslivel együtt, majd óvatosan kivesszük a vízből a szilveszteri finomságot és tálaljuk.