1. Csökkenti a munkahelyi stresszt. 2. Elősegíti az őszinte kommunikációt. 3. Csökkenti az alacsony bérek miatti panaszkodást. 4. Megszűnik a másnapos dolgozók kóválygása. 5. Csökkenthető a téli fűtési költség. 6. Növeli a dolgozói elégedettséget. Még ha sz@r is a munka, a dolgozót az sem érdekli. 7. Csökken a szabadságos napok száma, a dolgozók inkább bejárnak dolgozni. 8. A dolgozók sokkal szimpatikusabbnak látják egymást. 9. A büfé menüje ízletesebbnek tűnik. 10. Az alkalmazottak tovább dolgozhatnak, mivel a műszak után, már nem kell a kocsmába menniük.
Mitől vagyunk másnaposak? Az alkohol még azután is vándorol a testünk szöveteiben, miután befejeztük a piálást. Addig, amíg a szervezetünk (májunk) fel nem dolgozza, és ki nem üríti magából a mérget – mert bizony méregnek érzi. Ez a mérgezés a másnaposság, ami a lebontási folyamat következménye. A másnapi rosszullétnek az etil-alkohol bontása során keletkezett acetaldehid, ez okozza a jól ismert és gyűlölt tüneteket, amelyekkel a szervezetünk azt üzeni, hogy bizony túltoltuk a piálást.
Júlia: - Óóó Rómeó, miért vagy oly bánatos, mint a másnapos bálnafos? Rómeó: - Óóó Júlia, szemed kancsal, lábad iksz, feleségül nem veszlek az egyszer tuti fix.
There was an error in the sourcecode. Please, call your developer team for help!